ImPuls, Norges Arktiske Universitet UiT (2011)

Utstillingen er et formidlings og rekrutteringsprosjekt under universitetet i Tromsø (UIT ). Hensikten med utstillingen er å formidle forskningsresultater og rekruttere ungdom til helse og realfag. Utstillingen heter imPuls – ei utstilling om hjernen, hjertet og rus. Utstillingens grep på form og farge er bevisst valgt for å lettere kunne integreres i de ulike lokaliteter for utstillingen . Det synliggjør også en kreativ vei til denne type fagkunnskap.

Samarbeidspartner : Interiørarkitekt Ingunn Skulbru
Oppdragsgiver : UIT, Universitet Tromsø

Publisert: Interiør&Møbel NIL’s årbok 2013

Utmerkelser
ImPuls har vunnet to priser: Helsefaks formidlingspris i 2012 og universitetets sentrale formidlingspris i 2013 

Foto: Øyvind Tufto

torunn tøllefsen as

torunn tøllefsen as